"SEGMEN cik siti ...saya join" TAMAT!!! | Cik Siti

Sunday, 1 July 2012

"SEGMEN cik siti ...saya join" TAMAT!!!


bagi yang tak tau, cik siti ada buat segmen....


segmen ni da TAMAT k.....

ni baru saja cik siti masukkan senarai blogger2 yang da join segmen cik siti masuk bloglist......(gegurl + boboi)

daripada 32 peserta, hanya 28 orang saja yang dapat masuk bloglist....(ayat tak leh blah)

tak caya???
ce tengok sini....

nampak tuu????


blogger2 yang tak boleh di masukkan ke dalam bloglist.....















aku tak tau sebab apa diaorang tak leh masuk bloglist....dia tulis macam ni

"could not detect a feed for this URL. Blog post and update time will not be shown. ADD URL anyway?"


ce habaq sat macam mana tuu?? kalau aku letak, diaorang punya post takkan di publish kan....function bloglist untuk kita dapat blogger2 punya recent entry....


SO HOW????????

ada sesapa nak bantu??
kesian diaorang...


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...