KYOPROPAGANDA | Cik Siti

Friday, 6 July 2012

KYOPROPAGANDA

assalamualaikum boys and girls....aunties and uncles....dato'2 and datin2.....tansri and puansri2....

"kyopropaganda" ever cross ur mind??? huh, what is "kyopropaganda"??? aiyo, itu pun talak tau ka???
kalau nak tau, apa benda tuu....klik kyopropaganda.....


baru tadi ja aku tengok.....it's not video lucah or porn or apa2 ja yang sama waktu dengan nya.....it's NOT k.....so dun worry...agak2 yang berumur 12 tahun ke bawah tuu, sila pastikan anda di bawah pengawasan parents anda k.....yang da 13 tahun dan ke atas tuu, boleh la tengok.....


bila tengok mamat dalam video tuu (yang aku rasa ketua kyopropaganda tuu), teringat kat senior aku masa kat UM dulu.....(err aku masuk UM dulu 4 hari ja sebab aku dapat tawaran buat medik)....fullstop...mesti akan ada orang tanya "kenapa 4 hari ja?"...."cik siti kena buang U ka?"....so aku bagi tau la kat korang k......jangan bersangka buruk sangat ye....

walaupun baru 4 hari kat UM, aku da ada la suka kat senior ni...ahaks....SUKA ja k...bukan jatuh CINTA.......hehheheh,....(blushing suda)...teeettttttt....siaran tergendala.....tak yah la cakap banyak pasal benda ni....senior aku tuu pun tak kenal aku....aku kenal dia pun sebab dia fasi masa minggu orientasi hari tuu...huhuhuhuhu.....




aku tak tipu k.....dia sangat smart.....tettttttttttttt...
tak leh puji banyak2...nanti ada orang jeles....hehehe........

malu aiii....da la tuu...kalau korang nak tengok lagi gambar dia, search ar kat google....taip ja "kyopropaganda"
kalau nak tengok video2 dia...sila tengok kat youtube kyopropaganda

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...