patut ka tak? | Cik Siti

Sunday, 15 July 2012

patut ka tak?

assalamualaikum....

aku nak tanya sikit pendapat korang mengenai benda ni :

1- patut ka aku buat blog baru dan delete blog "cerita ceriti kisah hidup cik siti"??
2- patut ka aku delete semua entry yang ada pic2 aku segala??? (tapi aku rasa tak la banyak sangat pic aku dalam blog ni)
3- patut ka aku berhenti berblog??



ni semua sebab tak nak bila orang hack blog aku, diaorang akan ambil pic2 aku dan di edit menjadi tak senonoh...paham2 je la kan......hurmmmmm.....

so how?? apa pendapat korang???

p/s : da macam2 aku buat dengan blog ni...dari kosong, sampai la penuh macam ni.....dari tak ada follower sampai la ada 400++ follower....kalau nak buat blog baru tuu memang la senang....tapi memerlukan banyak benda....nak kena touch up...nak kena cari follower...keranya nak kena start from beginning balik la....dengan nak letak nuffnang lagi....haish......

AGAK KEMALASAN DI SITU YE

:'(
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...