apa keuntungan webhosting and domain kepada blogger?? | Cik Siti

Thursday, 19 July 2012

apa keuntungan webhosting and domain kepada blogger??

assalamualaikum....

gambar yang tak ada kena mengena ngan tajuk...hahahha


korang tau pasal webhosting?? tau pasal domain segala??

sebab tadi ada orang tuu (nak tau sapa orang tuu klik sini) cakap pasal exabytes.....

klik gambar untuk tumbesaran...hehehe

aku yang blurr ni pegi la search kat pakcik google......
then keluar la link ni....

aku memang sangat blurr la pasal domain2 segala ni.....

and apa benefit dia sampai kan kalau nak ada domain sendiri kena beli...bukan murah...dalam RM38 kot....(bagi aku mahal k)

ada sesapa tak yang nak terang pasal domain ni tanpa korang copy and paste...

sila terang dengan menggunakan bahasa manusia dan bukan bahasa komputer...hahahah....
maksud aku, pakai bahasa yang selalu kita pakai la...senang....heheheh



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...