sakitnya hati.... | Cik Siti

Monday, 16 July 2012

sakitnya hati....

assalamualaikum....

korang rasa tak apa yang aku rasa?????
rasa sakit hati membuak buak tau!!!!

kenapa???

sebab benda ni...


iklan yang ada da menari nari kat blog da hampir 2minngu....tetapi earning tak sampai lagi RM1...huh....annoying gila......


semua disebabkan oleh...




membership status aku yang bukan glitterati da.....huhuhu....

:'(

padahal tak dak plak iklan lain selain dari nuffnang yang ada kat blog aku,....and blog aku da lama BEBAS daripada hacker sejak 4 hari yang lalu......
ticket pun da dihantar kepada pihak nuffnang.....tapi tak ada respons...hurmmmmm....SABAR ja la sekarang....
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...