de' touch | Cik Siti

Monday, 23 July 2012

de' touch

assalamualaikum...

de' touch ni nama kedai gunting rambut ye...bukan touch2 (menyentuh)...memang aku, adik2 ngan mak aku pelanggan setia ok....
(setahun sekali sebelum raya memang akan pergi sana)....

ada tempat untuk muslimah....kiranya ada tempat khas la untuk perempuan Islam.....

staff kat kedai tuu pun da kenal da muka2 ni...yang selalu gi gunting rambut sebelum raya...hahahhaha.....(pelanggan tetap la tuu kan walaupun tak pegi hari2)



memang service dia mantooppp la....
nanti diaorang akan buka lagi satu kedai, tapi bukan kedai gunting rambut..but keda spa k....perghhhhhh...memang kena pegi la.....

sebelum aku terlupa, de' touch ni ada dekat sungai petani kedah ye....aku tak tau la diaorang ada cawangan lain ke tidak...huhu.....


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...