Ping Busuk | Cik Siti

Sunday, 15 July 2012

Ping Busuk

assalamualaikum....

korang tau pasal ping busuk?


tengok, dalam seminggu ja, traffic sources aku banyak dari ping busuk...


kalau tak tau...meh sini aku bagitau....
benda ni sama jugak la macam korang post link entry korang kat group2 yang korang join.....
tapi apa yang aku nak bagitau, kalau korang post kat ping busuk ni.....traffic korang akan naik secara tiba2...tapi tak dak la sampai beribu-ribu.....


kalau nak try, silakan la...klik sini.....

kalau nak tau lebih lanjut pasal ping busuk ni...klik SINI


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...