BEN ASHAARI : RAMADHAN 2012 /1433H | Cik Siti

Friday, 20 July 2012

BEN ASHAARI : RAMADHAN 2012 /1433H

assalamualaikum....
da lama ben ashaari tak bersegmen (ye ke...bukan hari tuu da ka??)

tak kesah la....kali ni dia buat segmen, aku nak join....hehheheh
masuk bloglist kottttt...bloglist sapa??? mesti la bloglist orang yang nak tukar link dengan aku...ye dakkkk....hehehhe

header baru nampak abg ben..hehhe


kenapa awak perlu pilih blog saya...??
hal ini kerana blog saya agak ringan (saya rasa la)....selain itu, saya akan update blog at least satu hari sekali....selain itu juga, saya blogger baru nak naik....bukan da naik.....nak kata newbie pun bukan.....huhu....saya selalu (selalu la jugak) kongsikan tip2 dan perkara yang baru dengan rakan blogger (klau nak tau, sila klik label "did u know").....so, tak rugi pun kalau letak saya kat bloglist korang....hehhee...

i'm done!!!





Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...