ni la akibatnya makan Vitamin C | Cik Siti

Tuesday, 24 July 2012

ni la akibatnya makan Vitamin C

assalamualaikum....

tadi lepas sahur aku makan la supplement.....antara supplement yang aku makan ialah multivitamin (dalam satu tablet tuu ada semua vitamin ada dari A sampai la Z.)..then makan calcium plak....and akhir sekali aku amik Vitamin C......Vitamin C ni tak boleh telan....kena isap2....


nak tau apa jadi kat aku selepas 10 minit aku isap2 Vitamin C tuu?????

berlari lintang pukang la aku ni ke toilet....memang sangat men"digest" kan la Vitamin C ni...abes semua apa yang aku baru makan sahur tadi keluar....huhu....

nasib baik tak terasa lapar.....tapi apa yang aku rasa, perut aku ni rasa clear la sikit daripada tadi sergah semacam ja....nak duduk pun tak senang....hehehe....


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...