jualan borong dari cik siti | Cik Siti

Monday, 16 July 2012

jualan borong dari cik siti

assalamualaikum....

lawak la baca tajuk entry aku tuu....

sekarang follower aku da meningkat.....and rasanya ada yang tak tau yang aku ni buat "button bracelet"....ni kan pulak dah nak raya...so apa lagi jom la tengok button bracelet ni...kot2 ada yang berminat.....
kalau bagi yang tak tau tuu, pegi kat label, ce click yang berlabel "button bracelet"....bagi yang malas sangat, aku post sikit pic kat bawah ni...so enjoy la ye....








kalau korang beli 15 gelang ke atas (tak kesah yang mana2 pun) postage free....
harga setiap jenis gelang akan aku update malam nanti and also aku akan buat satu PAGE untuk harga butang dan kat situ korang boleh comment and also order kalau nak beli.....

kalau berminat jugak, please give me a feedback on this entry....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...