segmen cik siti....saya join | Cik Siti

Sunday, 1 July 2012

segmen cik siti....saya join

ini adalah sticky post....so kalau nak tau entry yang terbaru tengok post selepas post ini ya.....

selamat petang semua.....
kali ni cik siti plak nak buat segmen.....hope berjaya la kali ni ye.....
segmen ni akan bermula selepas cik siti post entry ni dan akan berakhir pada 1Julai 2012 (ahad) pada pukul 11 malam....

macam mana nak join???


1- follow dulu cik siti....boleh la kita kenal2...hehe...kalau boleh...follow jugak la dekat FB....SINI
2- buat entry bertajuk " Segmen Cik Siti...saya join "
3- copy banner kat atas tuu.....and letak link ke entry segmen ni
4 - lepas da selesai buat entry....post kan link korang kat bahagian comment entry ni k...kat entry ni ja letak link korang...jangan letak kat tempat lain suda ye....
5- selesai!!


korang yang join ni, cik siti akan buat satu entry dan letakkan link2 korang semua kat entry tuu....dan lepas tuu akan dibuatkan satu bloglist untuk semua yang join......
semua ni cik siti akan buat lepas segmen tamat......so, sementara segmen tak tamat lagi korang boleh la nak cari2 link2 blogger lain di bahagian comment ni....

harap tak dak masalah la ye nak join segmen ni....

SENARAI PESERTA YANG JOIN




SEGMEN DA TAMAT!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...