please tolong aku... | Cik Siti

Wednesday, 4 July 2012

please tolong aku...

assalamualaikum

korang....aku tak pernah paksa korang untuk klik iklan nuffnang aku....and aku tak pernah mintak jadi macam ni....please la....tolong jangan klik dengan niat korang akan bagi tau aku yang korang da klik iklan nuffnang aku (yang sememang nya korang tak klik...saja nak dapat publisiti lebih dari aku)




boleh tak macam tuu??? satgi tak pasal2 aku kena "click fraud"....daripada aku dok usaha sendiri.....buat semua secara jujur lagi adil dan saksama, then korang buat macam tuu lepas tuu tiba2 MUSNAH segala harapan dan cita2 aku untuk rasa earning dari nuffnang....




korang terasa aku buat entry macam ni??? terasa amik piiii la......aku memang nak bagi terasa pun sapa yang dok wat macam tuu....kalau korang rasa tak mau click da lepas aku buat entry ni yang tak bagi korang cita abes kat smua orang yang korang selalu click iklan aku, SILA BERBUAT DEMIKIAN k.....aku pun tak suruh orang click iklan aku tuu....so tak payah memandai korang bagitau satu dunia korang rajin click iklan nuffnang orang....dan mengharapkan satu dunia click iklan korang...

kalau tak kena click fraud tuu pn, plz jgn la dok wat...naik rimas aku....sebab korang dok cakap.... " hai saya singgah sini, klik iklan nuffnang awk...."
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...