guna dot com | Cik Siti

Tuesday, 26 March 2013

guna dot com

assalamualaikum

tetiba hati ni terasa nak pakai [dot] com pulak bila tengok cik Aina pakai...tak pe la..aku tiru benda baik..bukan benda tak baik kan kan kan...huhu...tapi serious la...niat di hati tuu memang da lama da nak pakai domain sendiri...tapi baru sekarang pintu hati macam dah terbuka sikit...heee

and now, aku nak tanya pendapat korang2 yang dah pakai domain sendiri ni....aku nak tukar totally URL blog aku ni...from eimah2328.blogspot.com to ciksitiofficialblog.com <----perghhh...dah berangan pakai dot com tuu beb...kau jangan main2...ini serious ok! hahahah

kalau aku nak tukar eimah2328 ke ciksitiofficialblog tuu, apa benda yang patut aku kena buat? sebab definitely kalau blog aku ada dalam bloglist korang, memang lepas aku tukar tuu terus tak boleh masuk la kan blog aku...so how?

boleh bagi pendapat sikit tak?? please sangat2...ni la antara sebab aku berat sikit hati ni nak tukar kepada dot.com
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...