Alhamdulillah, [dot] com sudah | Cik Siti

Wednesday, 27 March 2013

Alhamdulillah, [dot] com sudah

assalamualaikum

pstttt...nak bagitau kat korang ni...aku dah bertukar ke [dot] com la....and the URL blog totally da berubah...kalau dulu eimah2328...sekarang just ciksiti.....

thanks kepada cik Aina sebab dia banyak tolong....siap buat tutorial yang aku request kot...hehhehe...
kalau nak tengok, ce korang pergi ke SINI..

and tak lupa jugak kat Mr.Copy Paste...sebabkan dia, aku dah tak takut nak buat domain sendiri...sebab kalau sebelum ni aku takut nanti hilang abes follower bagai...nuffnang lagi...tapi sekarang dah terbukti yang tukar domain ni tak effect banyak pun...korang just kena ubah sikit2 ja kat nuffnang tuu....

kalau yang berminat nak beli domain sendiri ni, korang refer sini ok...ikut step by step...



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...