aucms | Cik Siti

Monday, 18 July 2011

aucms

yang pasal video conference tuu, UKM sendiri yang mintak supaya lecturer AUCMS yang ajar.....memang di approve oleh UKM...sebab kitaorang yang kena repeat hari tu, kena pergi UKM...sbb lecturer UKM buat kelas tambahan....and diaorang pun tau yang video conference da tak ada....di panggil MD UKM disebabkan, exam paper diaorang yang buat.....and diaorang juga yang mark.....
ok, nampak tak sijil aku tuu??? sijil UKM k....

nanti kitaorang konvo sama dengan budak2 UKM...for sure dekat UKM......

pasal scholar tuu, apa yang aku tau selapas aku tanya member2 aku yg dapat MARA,

MARA yang tawarkan kos MD UKM kat AUCMS untuk diaorang..bukan diaorang yang apply....tapi kalau MARA tak tawarkan kat korang kos ni, and korang sendiri yang apply kos ni.....so, korang kena apply sendiri la MARA tuu.....and it's for PINJAMAN....bukan scholar....
kalau korang dapat 4 flat, baru jadi scholar.......



p/s : dun worry la....apa yang AUCMS buat untuk bdk2 MD UKM kat AUCMS, pihak UKM tau....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...