for your information : Daiso charcoal mask | Cik Siti

Tuesday, 26 March 2013

for your information : Daiso charcoal mask

assalamualaikum

kepada sesiapa yang belum tahu lagi tentang Daiso Charcoal Mask yang sudah berubah wajah...sila beri perhatian ya.....

kini Daiso Charcoal mask dah berubah wajah...
ini pek baru dia....


please take note ok....
jangan ada pulak lepas ni...parcel dah sampai rumah korang, korang tanya...
"eh, ni bukan Daiso charcoal mask"

jangan ok...

sebab kat belakang dia, terang ada tulis "Produced for Daiso Japan"
kalau tak percaya..korang call Daiso...search kat google for their phone number...

kalau malas sangat nak call, korangboleh tengok gambar kat bawah ni...


if interested, boleh PM kat SINI

or can SMS kat number ni 0195509742




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...