officially BlackBerry user | Cik Siti

Friday, 22 March 2013

officially BlackBerry user

assalamualaikum

almost 2 weeks I'm officially BlackBerry user...or what they called "BlackBerrian" (errr, ada ka perkataan tuu?? hentam saja la labu) hahahha

it's from my mom actually...she got Samsung Note II, so she gave to me her BB...
orang nak bagi, aku amik je la...free pulak tuu....heee



got 2 phones now...so i need to have another number la for my BB...i choose Celcom again....the reason why i use Celcom is i already have Maxis number..and why didn't i bought DiGi number is because i dun have special one to "gayut"...errrr, boleh jawapan tu? hahahha...tak la...sebab orang cakap DiGi ni, kat certain2 tempat ja boleh pakai...so untuk mengelakkan daripada tak dak line kalau aku gi mana2, better aku pakai Celcom yang sudah aku tau tentang line dia....

with this number (Celcom) i activate BIS plan....(amboii kauuu, sejak pakai BB ni, pandai da nak BIS plan bagai)...

I'm using this number (Celcom) for the business actually...senang nak berurusan la katakan.....
so thats all about it....

kalau korang nak tanya pasal Daiso Charcoal Mask and Pure Marine Collagen, you can contact me at this PAGE or just SMS me at this number 0195509742


ouh....by the way...da memandangkan aku pakai BB, korang yang pakai BB and nak add aku, silakan la...
ni BBpin aku 2385D0DF

or you can just scan this barcode



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...