kolegen rumpai laut | Cik Siti

Wednesday, 13 March 2013

kolegen rumpai laut

assalamualaikum

di sini cik siti ingin memberitahu bahawa Kolagen Rumpai Laut sudah berada di tangan cik siti....
sesiapa yang ingin order, sila ke page INI supaya senang untuk berurusan....atau korang terus boleh SMS ke number 0195509742....SMS ja k...no calling2... harap maklum...

di bawah adalah senarai harganya...

harga :
1 packet (100 gm)

purple (gred AAA) = RM18 per packet
borong 10 packet ke atas = RM16 per packet


yellow (gred AA) = RM15 per packet
borong 10 packet ke atas = RM 13

harga tak termasuk dengan pos!

bagi yang ingin mengetahui khasiat rumpai laut ni, boleh baca kat SINI


dan bagi sesiapa yang ingin membuat business macam ni jugak, boleh bagi tau kat cik siti di SINI (sesungguhnya cik siti memang mencari orang yang berminat untuk membeli secara pukal)


first time dapat parcel yang pos pakai kapal terbang...weeewiiiittt..hehehe

#IniSemuaPoyo

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...