segmen : BEN ASHAARI dan WEECLICKS | Cik Siti

Saturday, 20 April 2013

segmen : BEN ASHAARI dan WEECLICKS

assalamualaikum.....

 I just make it simple for this segment....sebab nak bergegas balik sungai petani.....barang semua da pack...tunggu lepas update entry ni, berangkat lah aku pulang....=)


kalau nak join, sila klik banner ye....

KENAPAKAH ANDA NAK MENJANA PENDAPATAN MELALUI INTERNET INI ?

perghhh...soalan abang ben bagi....hurm....kenapa ya? sekarang semua benda nak jual dalam internet kan.....nasib baik Tesco or Giant tak jual on9 jugak...kalau tak memang tak keluar rumah dah kita ni...

nak tau sebab apa aku menjana pendapatan melalui internet? sebab nya aku seorang student....student yang life nya sangat busy untuk study....dan ada orang cakap student tanggungjawab dia untuk belajar saja...tak perlu nak cari duit bagai...ok fine la kan....tapi aku menjana pendapatan melalui internet ni pada waktu lapang ja....masa nak exam, aku stop kejap.....daripada masa lapang aku pergi shopping mall...melepak buang duit...baik aku buat duit...untung jugak kat situ....lagi satu, menjana pendapatan melalui internet ni senang ja....ko duduk depan laptop/komputer/notebook, buat apa yang patut...duit masuk....tak payah nak pergi cari barang bagai....nak supplier pun boleh cari kat internet.....jimat masa, dan jimat segalanya....
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...