cik siti da kurus? | Cik Siti

Monday, 15 April 2013

cik siti da kurus?

assalamualaikum...

ada orang cakap cik siti da kurus, sebab dia tengok gambar ni....
hoho, kurus ke? aku rasa berat aku da naik kot sekarang...huhu...

kat bawah ni pulak gambar dulu...


ha, aku tau sebab apa nampak kurus dalam pic yang first tuu....sebab aku dudup cenggitu...cuba aku kalau aku duduk straight cam ni...memang sama ja besarnya...tak dak kurus pun...hahhahha


nak beli sabun dan krim PMC?sabun and krim PMC ni pure organik....dari tumbuhan...bukan dari lemak haiwan....kalau cuci, akan tanggal segala kotoran, compare dengan lemak haiwan yang akan menyebabkan kotoran tu melekat....
lihat SINI kalau berminat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...