sabun PMC untuk dijual BORONG | Cik Siti

Sunday, 14 April 2013

sabun PMC untuk dijual BORONG

assalamualaikum....

kalau dulu aku jual Pure Marine Collagen yang belum dimasak, and memang pure punya....sekarang aku jual yang sabun punya...so, korang tak payah pikir nak masak bagai.....tak payah nak takut dengan bau dia dah.....lepas beli, korang boleh pakai terus....

tapi aku still jual yang kering punya ok...ni tambahan....

Sabun ini pure organik, bahan-bahan asasnya dari tumbuh-tumbuhan.
Bila cuci bersih wajah anda, segala kotoran akan keluar dari liang-liang pori disamping merawat kulit jerawat, jeragat dan masalah kulit. Insyaallah.

Diiktiraf oleh JAKIM(halal).
Sah untuk di bawa solat.




ada yang berminat nak beli sabun ni?



1-24 ketul = RM12 setiap ketul

25-49 ketul = RM13    RM10 setiap ketul

50-99 ketul = RM12     RM8 setiap ketul

100-199 ketul = RM10     RM6 setiap ketul

PM kat SINI ya

tak pun boleh terus SMS dekat number ni 0195509742...SMS ja k....


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...