Bloglist April Cik Siti | Cik Siti

Wednesday, 10 April 2013

Bloglist April Cik Siti

assalamualaikum



hari ni cik siti nak buat segmen bloglist April...
memandangkan dah tukar jadi [dot] com ni...senarai bloglist yang sebelum ada kat blog telah hilang....so now nak ganti dengan bloglist baru.....

sapa nak join, boleh la ikut step2 kat bawah ni....

1- follow cik siti (mandatory), like page cik siti (optional)
2- klik  INI, dan INI dan tunggu sampai habis loading...
3- buat entry, dan link kan banner ni ke entry cik siti yang ini...
4- dah selesai buat entry? letak link entry korang kat entry ni....
5- done!


tarikh tutup penyertaan 30 April 2013...then bloglist tuu akan berada dalam blog cik siti sampai 31 May 2013...so, lagi cepat korang join, lagi lama la link blog korang akan berada dalam bloglist cik siti....
=)


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...