Kesan memakan Pure Marine Collagen | Cik Siti

Tuesday, 2 April 2013

Kesan memakan Pure Marine Collagen

assalamualaikum

seperti korang sedia maklum (ke korang tak sedia maklum lagi?) yang aku ni menjual Pure Marine Collagen...

kalau korang nak tau khasiat dia, lihat SINI

so, kalau da menjual tuu mesti la kena try skali kan....mesti la nak tengok effect dia...berkesan or tak...
so jom tengok effect PMC ni selepas aku makan PMC

muka selepas kena demam campak....ha, amik kauuuu...punya bertompok tompok parut tuu...





2 gambar kat atas ni selepas sebulan makan PMC dan pakai sebagai mask...ada nampak perbezaan tak?
ke sama ja???


kepada sesapa yang tak lalu nak makan PMC ni hari2...boleh jugak jadikan mask....memang terbaik la kalau jadikan mask...rasa kulit tegang ja....serious2




kalau korang berminat, boleh pm SINI

and kat bawah ni harga dia

harga :
1 packet (100 gm)

purple (gred AAA) = RM18 per packet


yellow (gred AA) = RM15 per packet


harga tak termasuk dengan pos!


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...