nak tambah side income? | Cik Siti

Tuesday, 16 April 2013

nak tambah side income?

assalamualaikum...

korang nak tambah side income tak? ha, sekarang ni cik siti tengah mencari agen untuk jual sabun PMC.....


kat bawah ni adalah harga kalau korang bukan agen...

1ketul, 40gm

1-24 ketul = RM12 setiap ketul

25-49 ketul = RM13    RM10 setiap ketul

50-99 ketul = RM12     RM8 setiap ketul

100-199 ketul = RM10     RM6 setiap ketul


tapi kalau korang berminat untuk jadi agen, harga dia lain...and korang memerlukan modal sekurang kurangnya RM100 saja....

kalau berminat, boleh SMS terus ke number ni 0195509742...dan kalau nak berurusan kat FB pun boleh....sila ke PAGE INI..


p/s : RM100 tuu harga promosi untuk agen yang approach cik siti dalam jangka masa terdekat ni...if yang tak dak pengalaman untuk meniaga ni, nanti lepas korang approach cik siti, cik siti akan terang satu persatu cara2 nak memulakan business...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...