widget random surah | Cik Siti

Saturday, 9 June 2012

widget random surah

aku tak nafikan, aku ni bukan baik sangat....letak jugak iklan nuffnang...letak jugak iklan says...
kalau perasan la, kat page aku ni ada pembaharuan sikit....ce tengok kat atas skali.....ada nampak surah tak???

sekarang aku nak promote, widget random surah
nak tau tengok SINI


and yang ni aku nak mintak tolong korang klik ja link2 ni....tak susah pun kan...klik ja.....and kalau nak join pun boleh jugak...klik link yang aku tulis 'says' tuu...untuk cari rezeki anak tekak la katakan...huhu...(agak2 sapa yang tak paham tuu, boleh la comment n tanya aku k.....)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...