nuffnang..... | Cik Siti

Wednesday, 13 June 2012

nuffnang.....


ouh...sekarang ni selalu sangat aku dok post entry2 kan kan kan...nak tau sebab apa???
sebab aku suka tengok ni....

tgk jumlah visitor tuu ramai sangat....tapi tak la seramai visitor yg baca blog ben ashaari.....
baru la aku tau perasaan orang yang dok jemput baca blog dia.....sebab benda ni la....makin ramai orang baca, makin seronok hati ni...rasa macam mau update 20 entry satu hari....tapi larat ka korang membaca ye dak....hehehe....

kau ingat senang nak cari idea wat entry??? kadang2 tuu idea datang melimpah ruah...sampai kan masa tengah dok dalam toilet pun boleh dapat idea...tapi kadang2 ko duduk la kat taman tenangkan minda nak cari idea, hampeh satu habuk idea pun tak dapat....

tapi sekarang aku da kembali berlari dengan peredaran zaman....update blog setiap kali dapat idea...tak rugi pun...lagi untung ada la......

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...