cara2 nak perangkap kekasih dengan skandal nya.... | Cik Siti

Tuesday, 26 June 2012

cara2 nak perangkap kekasih dengan skandal nya....


sesungguhnya entry ni daripada aku sendiri...tak mengopy mana2 blogger punya entry.....tapi kalau ada yang tersama, adalah kebetulan saja....=)


1-tanya member2 dia yang rapat dengan korang...at least 10 orang...(AT LEAST k)...untuk mendapatkan kepastian.....jangan nanti main serbu ja...tengok2 diaorang bukannya ada apa2 pun.... (serbu pakai helmet ya)

2-kalau korang selalu msg dia.....tapi kali ni, jangan msg dia...buat tak tau ja...kalau dia kol, buat nak tak nak ja jawab.....

3-keesokannya buat perkara yang sama....and bila dia tanya kenapa ni.....cakap kat dia "ASK URSELF"...

4-korang tunggu ja dia yang bagitau salah dia sendiri....tak payah nak serang2 dia segala...

5- kalau dia tak bagitau jugak....korang tanya member2 yang bagi info kat korang, kat mana diaorang selalu lepak....selalu makan......

6- lepas da tau kat mana...ce ajak BF korang tuu gi wat date dekat tempat2 tuu...ha....pastu kita tengok apa reaksi dia.......

7-kalau dia cakap dia dengan pompuan tuu hanyalah kawan.....(macam la laki ni nak jujur sangat kalau bab scandal2 sgala ni)....cakap la...nak kenal dengan kawan pompuan dia tuu.....dan lepas tuu tengok lagi reaksi dia.....



ok, tuu ja kot tips dari cik siti......lepas pada tuu korang da tau kan nak buat apa.......hehehe.....

entry ni hanya lah suka2...tapi kalau ada orang yang nak praktikkan sila lah.....tapi tips ni memerlukan orang yang SABAR untuk melaksanakannya.......


jangan lupa join segmen yang INI
dan juga yang INI
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...