TIPS : kalau lambat p kerja... | Cik Siti

Saturday, 30 June 2012

TIPS : kalau lambat p kerja...


korang pernah lambat gi kerja tak???
takkan saja2 lewat kan.....
mesti la ada something berlaku masa kat tengah jalan tuu....
selalunya accident la kan kan kan....tak pun bagi yang naik pengangkutan awam tuu, sesak ngan orang ka.....train datang lambat ka.....

ha...pastu bos marah2...dia kata kita TIPU la....padahal benda betul......

tapi tuu dulu la...sekarang kan zaman da maju...handphone pun da ada 3G......paling koman pun da ada camera....

ha, guna kan la sebaik mungkin....

masa ada accident, ce snap pic.....tak pun paling hebat, ce 3G ngan bos korang...ha.....nanti bos tak leh nak kata kita tipu dah......

tapi bagi yang gi kerja lambat sebab bangun lewat tuu, aku TAK LEH KATA PA dah la......

korang snap la pic korang tengah tido.....pastu bagi kat bos...kata saya bangun lewat....ha, tuu memang nak kena buang kerja la tu kan....hehhe.......

korang terjah blog2 ni k...diaorang menang segmen yang aku buat...dan pemenang akan di review blog mereka....heheh....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...