creative stuff.... | Cik Siti

Wednesday, 20 June 2012

creative stuff....



ce teka benda pa ni?????? ini adalah SABUN!!!!!! woooo jangan makan k...hehhe....tak sanggup aku nak pakai kalau sabun macam ni....





semua gambar2 kat atas ni adalah SABUN!!!!!!!!!!!!!!!!!! so jangan la gatal nak makan k.....kalau terjumpa benda2 yg mcm ni or apa2 ja la yang korang jumpa kat shopping complex tuu, sila tanya dulu sebelum beli than balik pastu termakan!! tak ka naiya ja nnt....=P



saja aku letak gambar kucing2 ni...comel2 kot....kat umah aku ada seekor anak kucing baru datang....hehe....tadi dia terjatuh kat umah jiran aku....da la umah tuu tak dak orang....sejam setengah jugak la cubaan menyelamat dilakukan....haish....ketegaq betul la anak kucing tuu....suh masuk dalam baldi sebab nak angkat dia naik, tak masuk2....last2 dia gi panjat diding kt hujung skali pastu dia masuk umah...bertuah betul.....comel sangat...sebab dia pakai stocking kat 2 kaki belakang dia....and dia suka mai sondoi2 kat kaki orang........

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...