shaken baby syndrome (SBS) | Cik Siti

Wednesday, 27 June 2012

shaken baby syndrome (SBS)


kepada para pembaca yang mempunyai baby.....atau akan mempunyai baby.....
sila TAKE NOTE!!!!!

korang pernah tengok parents yang dok lambung2 baby???
mesti pernah kan....tipu la kalau tak pernah....ntah2 korang pun tergolong dalam golongan yang suka lambung2 baby ni.......

lepas baca ni, KENA STOP k...WAJIB!!
kesian kat baby korang.....

nanti ada "shaken baby syndrome (SBS)"

SBS ni adalah pembekuan darah kat dalam otak....
selalu nya, baby yang ada SBS ni, boleh MATI....(ni tak main2 k...ni betul2)

kalau korang nak tau lebih lanjut, sila baca SINI
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...