ai malu la | Cik Siti

Saturday, 30 June 2012

ai malu la


malam ni malam minggu...
ramai orang suka beradu....
banyak kereta yang lalu....
hati terasa pilu.....


apa yang aku tulis pun aku tak tahu....
saja menulis begitu...
terasa seronok selalu...
tetiba teringat sesuatu.....

aku terasa malu...
mengenangkan blog yang dikunjungi selalu....
yang me'review'kan blog ni pun tidak di lupa begitu....
nak tahu yang aku maksudkan itu??


ini lah dia....aidatul akmar...


malu sat....blog kena review...tapi apa2 pun aku nak berterima kasih la...sebab dia banyak kritik blog aku dengan itu aku boleh la nak bagi kemas lagi blog ni....

^_^

slow2 aku buat k....sebab aku agak busy sikit.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...