accident dengan jin | Cik Siti

Thursday, 28 June 2012

accident dengan jin



sapa tau menda ni?????
lampu isyarat la....haish....
hari ni aku tak mau la cita FAKTA tentang lampu isyarat....huhu....tapi aku nak cita pasal simpang yang ada lampu isyarat.....


ouh....sorry...lukisan aku buruk....huh.....

korang pernah tak drive kul 1-2 pagi kat jalan.???(ye la kat jalan..takkan kat dalam rumah kot nak drive ye dak)

korang pernah tak lalu simpang ada traffic light and masa tuu tak dak orang pun kat situ???

and masa korang sampai kat simpang tuu, traffic light tuu da jadi kaler merah....tapi korang still nak jalan jugak...so korang 'langgar' lampu merah tuu.....

mesti pernah kan.....aku ni yang sabar (sabar la sangat) pun akan langgar lampu tuu kalau tak dak kereta la....hehehe....

tapi kan...hari tuu sekali aku pernah la terpikir......

"macam mana kalau adalah jin naik kereta dia and masa tuu dia ada kat lane yang traffic light tuu hijau....so dia jalan la....kita ni traffic light masih merah....tapi da kita tak nampak kereta lain (kereta jin tuu invisible) so kita jalan la......bila kita jalan...jin tu pun jalan....ha, accident!!"

ha, macam mana plak tuuu????????
hahhaha....

kesengalan aku sangat terserlah di situ....=P

nak minta tolong klik sini boleh??




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...