untuk my FOLLOWER..please TAKE NOTE | Cik Siti

Tuesday, 26 June 2012

untuk my FOLLOWER..please TAKE NOTE


selamat malam wahai follower2 saya yang sudah mencecah 323 orang.....
saya harap la...walaupun 20 ja orang daripada 323 orang tuu baca entry yang ini dan comment......

aku nak tanya sikit....
apa yang korang tak suka dengan blog aku??
1 sebab pun tak pa....
sebab aku nak memperbaharui aku punya blog ni.....

please sangat2 bagitau.....

nak kutuk ka nak apa ka..silakan......
aku tak perlukan pujian yang tak ikhlas.......
yang aku perlukan adalah kebenaran walaupun menyakitkan hati.....

so that, next time, aku boleh improve.......
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...