segmen : ce TEKA..ni benda apa? | Cik Siti

Friday, 29 June 2012

segmen : ce TEKA..ni benda apa?


segmen yang dulu pun tak selesai lagi...ni nak buat segmen lagi??huhu...tak pa la....dulu segmen nak masukkan nama korang dalam bloglist...tapi kali ni punya segmen untuk direview kan blog korang...... tadi mak aku bagi benda ni kat aku......


tinggi dia dalam 30 cm.....

sapa yang dapat jawab ni benda apa....aku akan review blog korang......


ok, cara2 nak join segmen ni......
1 - korang kena jadi follower aku of course la kan....then like page aku kat FB (yang ni tak wajib pun la)....
2 - korang send jawapan korang kat entry ni....dan letak sekali link blog korang ye......
(aku tak akan publish jawapan korang selagi segmen ni tak abis)

err tuu ja kot cara nak join...senang tak???hehehe

TARIKH TUTUP : 29 June 2012 (jumaat) pukul 5 petang.....

segmen ni kejap ja...so korang kena la cepat2 ye....hehehe...
kalau tak dak sapa yang boleh jawab, lepas pukul 5 petang tuu, aku bagi hint lagi....^_^

NAK TAU JAWAPAN DIA??? ce tengok kat comment...=)


SEGMEN DA DITUTUP....


INI DIA PEMENANG2 NYA.....
PEMENANG #1
PEMENANG #2
PEMENANG #3
PEMENANG #4
PEMENANG #5





Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...