Segmen Hujung Minggu: Aku Follow Kau Follow | Cik Siti

Saturday, 23 June 2012

Segmen Hujung Minggu: Aku Follow Kau Follow


sebelum aku introduce pasal segmen ni......jom klik sini
lepas tuu follow this step.....

1- click this link....
2- if u r blogger, first read how u can put this on ur blog....
3- if u r not a blogger.....just straight go to the top left and u will found home icon (ala, yang bentuk rumah tuu)....click that
4- dekat page yang baru tuu, u will find grey box on ur right, "pledge to live green"
5- put ur name (if dun want, u just can put whatever name that u want)...and ur email....
6- ur DONE!! u already support WWF to help them save the turtle.....
thanks again....^_^

berbalik pada segmen kita.....



ok, la korang nak join segmen ni, klik link kat atas tuu k.....

senang ja pun dia punya syarat.....kalau aku boleh join, kenapa bukan korang kan kan kan....hehhe


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...