BEN ASHAARI DAN SAYA | Cik Siti

Thursday, 21 June 2012

BEN ASHAARI DAN SAYA


wah...dah lama tak join segmen abg ben ni........
http://www.benashaari.com/2012/06/segmen-ben-ashaari-dan-saya.html
serius da lupa macam mana nak letak link tuu.....harap boleh terima la ye macam ni.....kepada sesapa yang nk join tuu sila la klik link di atas ye.....



Sila bagitau kat rakan rakan anda , blog camanakah yang anda suka baca dan kenapa ? 

 blog macam mana aku suka baca????

1- blog yang ada entry pasal benda yang belum aku tau....contoh macam kebaikan menghisap rokok (ok, memang tak dak la kot kan entry pasal tuu......).....ala, entry yang bagi aku macam WOW ja bila aku baca....ataupun aku akan sebut, "o0o0 baru tau ni"....hehhe...blog cam ni untuk aku tambah pengetahuan....

2- blog yang ada gambar baby yang comel2........(sebab aku geram sangat tengok baby2 yang comel2......)

3- blog yang pasal hidup diaorang (bukan nak jaga tepi kain orang..but nak tengok mcm mana life diaorang...ssebijik macam aku ka....kot2 boleh share experience ka apa ka kan....)

4- blog yang ada bagi tips2 pasal penjagaan badan...(itu semestinya...sebab aku ni pun da 21tahun....so kena pandai jaga la semua tu)

tuu ja la kot...hehhehe.....


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...