nak cari duit lebih?? | Cik Siti

Saturday, 23 June 2012

nak cari duit lebih??


hye people.....sapa yang kesuntukkan duit macam aku????
ha, tak pun nak simpan duit???
pernah dengar says??

aku baru join says ni 3 minggu da.....and aku punya earning da RM33.60.....

sebelum tuu, aku nak mintak jasa baik korang tolong klik SAHAJA link2 kat bawah ni....

ok, da klik????

berbalik kepada says ni......says ni bila korang join, korang akan dapat campaign2 beserta link.....and says ni bukan macam nuffnang...nuffnang, iklan yang diaorang bagi tuu automatic akan bermain di blog kita...but says ni, dia akan bagi korang link...and terserah nak letak kat FB, twitter ataupun blog......klau korang tengah dok sembang2 dengan member2 pun boleh ja mintak tolong diaorang klik campaign tuu.....sebab campaign ni, kalau diaorang klik, langsung tak guna duit diaorang pun.....and campaign2 ni adalah dari badan2 yang diiktiraf....contoh, ada campaign dari WWF-Malaysia.......(tuu bukan wrestling k)....ada jugak dari nestle.......

kalau bagi yang belum KLIK lagi link aku bagi tuu, sila klik untuk tengok campaign2 yang macam mana yang ada........

one click from unique visitor, korang akan dapat RM0.20.....korang hanya bersabar menanti dan juga, kena la rajin sikit untuk promote campaign2 tuu.....

and bagi sesapa yang nak join says ni, klik SINI....

lepas korang klik link tuu, korang create new account......
then, korang share social recommendation...itu iklan berbayar....(maksudnya kalau korang letak iklan tuu, or share iklan tuu...and bila orang klik, korang dapat la 20sen)
yang ni earning aku 3 hari pertama

yang ni pulak da seminggu lebih aku join says....




yang pic bawah skali tuu, earning aku sekarang RM33.60....

kalau nak tau lagi pasal says ni, tengok entry aku yang NI

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...