cara untuk menambahkan pendapatan...."says" | Cik Siti

Tuesday, 12 June 2012

cara untuk menambahkan pendapatan...."says"


selamat tengah hari semua....korang nak cari pendapatan lebih? tanpa rasa ada kerugian???
tau pasal "says"????

tak sampai seminggu aku da ada RM7.20.....
benda ni macam mana???
meh nak cecita.....benda ni, bila korang create new account, diaorang akan bagi link kat korang....(bukan macam link RM20 mudah apa benda tuu)...ni link iklan.....iklan tuu memang wujud pun.....
antara iklan2 dia.....

macam ni la iklan dia....kalau nak tengok tekan la link2 tuu.....

bila korang da pilih iklan mana korang nak letak, korang boleh la paste link dia kat FB mahupun kat blog...yang macam aku buat ni......
then, korang promote la kt member2 korang pasal iklan2 tuu......setiap unique visits, korang akan dapat la earning......yang ok nya benda ni, masa korang daftar, dia takkan mintak korang punya account bank pun....and after korang da kumpul RM50....baru dia akan mintak....so no need to worry...and benda ni tak dak expired date....so bila2 korang rasa free, korang post la iklan2 ni.....(iklan2 ni ja yang ada expired date.....tapi bila satu da expired, akan ada yang baru diaorang gantikan...)

kepada sesapa yang berminat, klik LINK NI....

kepada sapa2 yang masih ada soalan, korang komen la kat entry ni.....
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...