jom tambah duit poket | Cik Siti

Monday, 18 June 2012

jom tambah duit poket


kali ini aku kembali dengan menambah duit poket....ahaks........
tau pasal says????????
nak tau tak???

la, tak sedaq da kul 3 petang...lagi 4 jam setengah aku nak buka posa da....hoorayyy!!

sebelum aku cerita lebih lanjut, nak mintak tolong buka link2 ni jap....
CARA2 untuk menggayakan HIJAB
ok, pilih la yang mana korang nak klik....nak klik smua link tuu pun aku tak kesah......lepas klik korang hayati apa yang dia tulis kat situ....
sudah????

says ni, bila korang create new account, diaorang akan bagi kat korang campaign2 yang korang boleh share.....contoh macam link2 yang aku bagi tadi......

ok, kalau tgk kat gambar ni, bila korang da sign in, korang tekan kat recommendation tuu....then akan keluar benda ni......korang pilih ja yang mana campaign korang nak share ngan member2 korang......yg mcm aku bulat2 tuu, yang tuu la campaign2 dia........


after korang share, and if ada member2 klik link2 tuu....and sebelum ni dia tak pernah klik link2 yang sama, maknanya korang da dapat RM0.20.......setiap satu klik 20sen.....memang la sikit 20sen tuu....tapi tengok ni.....

aku baru join tak smpai 2 minggu aku da dapat RM22.80.....so imagine la berapa ramai da klik.....

and kalau korang berminat, tekan link ni.....

and kalau ada apa2 pertanyaan, sila la comment ye.....


cuba bandingkan aku punya earning dulu dengan sekarang....banyak kot perbezaan.....


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...