sugar art | Cik Siti

Friday, 1 June 2012

sugar art


korang pernah dengar pasal SUGAR ART tak?? tadi aku tengok FOOD NETWORK CHALLENGE.....ada la pasal sugar art ni.....

korang jangan ingat gula hanyalah untuk ditambah dalam minuman dan makanan sahaja.....gula juga boleh dibuat decoration......







percaya tak semua pic kat atas ni rekaan daripada gula?? cantik kan.....aku suka yang basikal tuuu....comel ja...hehe.....


bukan senang wo nak buat semua ni...kena ada kepakaran dan tahap kesabaran yang maksimum...(cheewaahhh...mcm la aku pernah buat)...hehe....just nak share dengan korang ja pasal sugar art ni.....=)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...