amekkawww!! jatuh menjunam kot!! | Cik Siti

Saturday, 30 June 2012

amekkawww!! jatuh menjunam kot!!


entry ni bukanlah aku nak cerita kereta masuk longkang jatuh terjunam....

mahupun cerita kapal terbang terbabas lalu terjunam masuk hutan.....

ataupun cerita manusia terjun dari tingkat 100 KLCC jatuh menjunam ke tanah...(KLCC pun ada sampai 10 tingkat)


apa yang aku nak cakap adalah.......

--
--
--
--

ni ha...korang nampak tak 'stats' aku????

mula2 naik macam tak mau turun....
tapi hanay sehari (iaitu kelmarin) aku abaikan sikit blog.....da jatuh menjunam macam nak commit suicide plak...haish....tuu pun aku buat auto-post..kalau aku tak buat, alamatnya mati terus kot blog aku ni.....hahahahha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...