apa itu innit nuffnang?? | Cik Siti

Saturday, 23 June 2012

apa itu innit nuffnang??


aku baru ja join innit.....
tau pasal innit ni da lama...cuma tak tau apa kegunaannya....tadi masa dok wat blogwalking....ada la orang cakap, innit ni boleh tolong tambahkan traffic blog......sebab kat innit ni jugak ada dia bagi tau keywords apa yang POPULAR (bukan popular bookstore ok).....
nak dapat BE yang banyak bukan senang....korang kena maintain traffic tuu....

kat blog ni, ada dia bagitau macam mana korang boleh naikkan traffic dengan innit.....

jom tengok SINI
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...