Join WWF-Malaysia’s Blogger Contest to Help Save Turtles | Cik Siti

Friday, 22 June 2012

Join WWF-Malaysia’s Blogger Contest to Help Save Turtles



entry malam ni, pasal WWF-Malaysia.....untuk menyelamatkan penyu2 yang semakin pupus.....
korang tau tak pasal contest ni??? contest ni untuk blogger2......



Petaling Jaya, 15th June 2012 – On 20th June, WWF-Malaysia will launch a contest for bloggers in an effort to urge more Malaysians to “Live Green” in support of turtle conservation. Bloggers are invited to participate in the contest by driving as many of their readers as possible to pledge to not consume turtle parts or eggs, and support amending Malaysian laws to fully ban the sale and consumption of all turtle eggs; at wwf.org.my from 20th June to 3rd July 2012.

The two bloggers who refer the most followers to pledge to “Live Green” at wwf.org.my will win a trip for themselves and a friend to the scenic Setiu Wetlands in Terengganu, one of WWF-Malaysia’s marine turtle and wetlands ecosystem conservation project sites, from 13th to 15th July 2012.





kalau korang perasan la kan....kat atas blog aku ni ada banner...ala, yang ada gambar penyu tuu....ha, yang tuu la....click yang tuu untuk support penyu2 ni.......
dekat sebelah tuu pun ada.....kat bawah ni pun aku nak letak satu....



KLIK SINI YE

lepas klik kat banner tuu, korang pegi kat online form  dekat WWF-malaysia's home.... tekan
untuk pergi ke home

ok, macam dalam pic tuu, kat situ la korang boleh pledge....
and if korang nak join macam aku ni, korang klik banner tuu, and korang boleh la baca apa syarat2 dia......jom save the turtle.........tak gadoh abes duit pun...



p/s : kenapa kita nak kena makan penyu mahupun telur dia?? ayam da tak dak ka??? daging lembu pun da abes ka????


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...