nak mintak tolong kat blogger2 sekalian..... | Cik Siti

Saturday, 23 June 2012

nak mintak tolong kat blogger2 sekalian.....



ok, ada nampak aku punya iklan nuffnang tuu???
aku da try banyak kali and sampai da tak larat nak cuba da tips2 yang korang bagi......semua aku try still iklan ni dok ada kat tengah2 aku punya post.....


so tengok ni, aku punya rating..agak sikit kan kat iklan yang sepatutnya aku letak kat antara entry ni......tapi tuu la aku still tak jumpa jalan penyelesaian....

harap rakan2 blogger boleh tolong aku......=)


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...