update : senarai peserta contest raya cik siti | Cik Siti

Wednesday, 29 August 2012

update : senarai peserta contest raya cik siti

assalamualaikum....

contest yang cik siti buat ni tak la ramai sangat para peserta.....

macam mana ntah korang tengok duit tuu...maybe da juling kot....huhu.....tapi cik siti boleh katakan, korang memang terrer ar....jawapan semua lebih kurang ja......

lagi satu cik siti nak bagitau....korang lepas antar link tuu, harap sangat jangan ubah jawapan....tapi nak ubah pun it's up to u la kan.....sebab cik siti akan check setiap hari....and final check will be on 31 August 2012 after 12 noon.....

ni senarai peserta yang join....mudah mudahan ramai lagi yang akan join....

16 - TAMAT


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...