girl or boys who don't smoke..this is for u.... | Cik Siti

Saturday, 18 August 2012

girl or boys who don't smoke..this is for u....

assalamualaikum...

aku nak ingatkan korang2 ni....especially girls neyh....

tau la mulut macam ngan laser....


kalau situasi ni berlaku kepada anda.....
seorang or dua or tiga or berapa ja la orang yang sedang isap rokok berhampiran anda.....
korang mesti akan buat muka tak senang duduk kan kan kan.....

ada yang lagi berani siap sindir kuat2 lagi tuu....
ok fine...aku mengaku, aku pun pernah buat....

tapi pernah tak korang pikir...masa korang SOUND (MARAH) orang2 yang isap rokok tuu, diaorang da aim (memerhati) korang....then, diaorang ikut korang balik or pergi kat tempat sunyi.then buat something yang tak senonoh ke, diaorang pukul korang ka apa ka.....tuu pun kalau masa korang tegur tuu time ramai orang la.....


kalau masa korang tegur tuu memang sunyi or tak ramai orang lalu jalan tuu.....
memang cari nahas la masa tuu jugak la.....


ada kita pikir tak semua tuu???
ESPECIALLY perempuan ni.....bertindak tanpa berpikir....

haiya.....

kalau ada orang isap rokok ngan korang, apa kata...korang bangun, pergi tempat lain ke....buat bodo je ke....buat ja la apa2 pun, asalkan tak menimbulkan kemarahan orang yang isap rokok tuu

p/s : peringatan untuk diri sendiri dan juga pada kaum HAWA di luar sana.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...