Badminton - Lee Chong Wei | Cik Siti

Sunday, 5 August 2012

Badminton - Lee Chong Wei

assalamualaikum...

sapa tengok bandminton tadi??? mesti ramai kan yang tengok...



cuba aku tanya sapa yang tak tengok badminton tadi?? mesti sikit ja orang...gud for u la...sebab u olls yang tak tengok badminton tuu mesti gi terawikh kan kan kan...ke korang buat benda lain???huhuhu....

macam korang tau...kalau Lee Chong Wei dapat pingat emas, Baskin Robins akan bagi ice cream free kan kan kan....hahahha...tuu sebab korang sokong malaysia kan kan kan?? hahha...ke korang ni memang ada semangat untuk negara korang sendiri?? takkan tak dak sikit pun perasaan nak rasa ice cream free dari Baskin Robins kot????

tak pa la...apa2 pun sekarang tak dak pingat emas kan...so tak dak la ice cream Baskin Robins free.....


tapi aku memang tabik la kat Dato' Lee Chong Wei sebab boleh sampai ke FINAL....korang tuu yang dok kutuk2 dia, boleh ka sampai ke FINAL Olympic??? tak boleh kan kan kan....korang hanya boleh bercakap dan mengkritik orang....hurmmmm......


nice job Dato' Lee Chong Wei...
=)

semalam gi Watson beli plaster animal print...harimau malaya la sangat....hahah....
harimau malaya is for malaysia's football team...bukan Olympic ok....=)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...