berwajah baru : nuffnang | Cik Siti

Thursday, 9 August 2012

berwajah baru : nuffnang

assalamualaikum....

ada sesapa yang perasan pasal ni???
aku rasa ramai da kot yang perasan...

aku ja lambat nak update pasal ni....aku tau dari tengah hari tadi lagi...huhu....

nuffnang yang sekarang nampak lagi semart la.....macho gi tuu....heee...
aku tak kata la nuffnang yang lama tak semart....but kita ni da tahun 2012.....kena la ada perubahan...takkan nak sama ja dari dulu sampai sekarang....

ye dak???
korang pun....yang buat blog dari tahun 2007...takkan la sampai sekarang tak pernah make over jadi yang lebih semart???
hahahahah....

apa2 pun....nuffnang sekarang da tukar baru...hope BE pun ada yang baru gak la...da seminggu berblog tanpa BE....huhu

but still maintainkan traffic...not less than 100 UV...
=)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...