kuih raya #2 | Cik Siti

Wednesday, 15 August 2012

kuih raya #2

assalamualaikum....

korang da bersahur????
bagi yang belum tuu, sila la cepat ye....

kali ni nak share ngan korang pic kuih raya cik siti yang kedua....


sapa tak kenal kuih ni memang nak kena sekeh pala tuu.....

kuih ni cik siti tak nak share la resepi dia macam cik siti share resepi kuih raya yang pertama tuu (kat SINI)

hal ini adalah kerana kuih jem tart ni tak berapa nak jadi....huhu...and also, kebanyakkan kita tahu nak wat...makna kata kuih ni familiar la....

kalau tak da kuih ni memang tak sah kan.....huhu....

lepas buat kuih ni selama 3 jam, baru cik siti tau macam mana perasaan orang yang buat jual kuih2 untuk hari raya ni.....

bila pelanggan mintak kurang sikit harga kuih raya, rasanya memang tak patut la....

apa KO INGAT SENANG nak buat benda ni????????

aku yang first time buat ni pun tobat tak mau buat da...sanggup beli lagi...tak kesah la keluarkan lebih sikit duit beli jem tart ni....

tapi kuih lain tak akan beli da.....just jem tart tuu ja....




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...