CLINIQUE | Cik Siti

Sunday, 5 August 2012

CLINIQUE

assalamualaikum....


memang da lama da cik siti nak pakai barangan dari CLINIQUE ni...
tengok2 semalam, saja la menyoalkan kat puan emak pasal benda ni......kot2 la murah hati nak belikan.....

then, dia kata, OK....cik siti apa lagi...memang grab la satu....pencuci muka...then dia tanya nak toner tak?? mesti la nak...da orang tanya...kalau puan emak tak tanya memang tak beli la toner tuu....

weeeee


huhu....yang botol kecik tuu sample moisturizer.....

puan emak cakap...sample ni kalau kita tak mintak...diaorang takkan bagi.....actually memang kena bagi pun la...tak payah customer mintak baru nak kasi...aku dapat dalam 3 botol jugak la sample tuu...heheh...pastu mintak bag jugak...and dia bagi tanpa sebarang bantahan....hahhahahah


p/s : baru nak pakai..tak tau lagi sesuai or tak...hope sesuai la ye....


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...